Szerencsi református gyülekezet a Weben

2005. Oct 13., szerző: Adminisztrátor

Beindult a Szerencsi református gyülekezet Weblapja.
Adja át ismerõsének! Valamint nézzen szét nálunk!
www.szerencsireformatusok.ini.hu

Szerencsi református gyülekezet a Weben

www.szerencsireformatusok.ini.hu

  szerencs_templom01Kérjük ismerõsének, barátjának mondja el, hogy beindult a szerencsi reformátusok internetes portálja. A portál 2005. október 7-én indult, és még a kezdõ lépéseket teszi, de folyamatosan bõvülni fog. Jó lenne, ha ötletével támogatna bennünket, ha bármi észrevétele van, akkor kérem a szerencsireformatusok@mailbox.hu e-mail-en jelezze.

 Manapság sokan használnak Internetet otthonukban. Sajnos egyházunknek nem erõssége, hogy a gyülekezetek többsége Internetes Weboldalt üzemeltet. A hetekben ezen a statisztikán is sikerült javítani. :-)

  Sokaknak okoz örömet, hogy gyülekezetük híreirõl, alkalmairól, ifjúsági közösségeirõl kap friss információkat. Illetve képeket tekinthet meg templomunkról, valamint lehetõség szerint a híreinket is igyekszünk képekkel megjeleníteni.szerencs_templom02

  Várjuk javaslataikat, ötleteiket, észrevételeiket a honlappal kapcsolatban a szerencsireformatusok@mailbox.hu címre.

www.szerencsireformatusok.ini.hu

 

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Ezért örül a szívem, és ujjong a nyelvem, és még testem is reménységben fog nyugodni, mert nem hagyod lelkemet a holtak hazájában, nem engeded, hogy Szented elmúlást lásson. ApCsel 2,26-27

Bír 20,1–28

A közösség egy tagját ért sérelem az egész közösséget érinti. A szolidaritás nem passzív együttérzés csupán, hanem aktív kiállás a segítségre szoruló mellett. 

tovább

(16) „…ez az, amiről Jóel így prófétált…” (Apostolok cselekedetei 2,14–28)

AZ IGEHIRDETÉSRŐL.

– 1. A mi Urunk is textust vett fel beszédéhez a szent könyvekből, amikor a názáreti zsinagógában prédikált, majd ezt alkalmazta a mára, mégpedig magára alkalmazta azt a mában (Lukács 4,15–17). 

tovább

LUKÁCS 10,3–12 - Egyenes beszéd

Jézus „munkautasítását” minden pedagógus példának tekinthetné: világosan és egyértelműen fogalmaz. Részletes, de nem ragozza túl, rövid, egyértelmű szavakat használ. 

tovább

2018. július 20.

„...de nem leszek a terhetekre.” (2Kor 12:14b)

tovább

Victorinus: Jézus

Jézus nem korlát, nem gúzs, nem sorompó.

Nem börtöne a szabad gondolatnak,

Hol ablaktalan, fekete falak közt

szárnya törik a felcsillanó napnak.

 

tovább