Szerencsi református gyülekezet a Weben

2005. Oct 13., szerző: Adminisztrátor

Beindult a Szerencsi református gyülekezet Weblapja.
Adja át ismerõsének! Valamint nézzen szét nálunk!
www.szerencsireformatusok.ini.hu

Szerencsi református gyülekezet a Weben

www.szerencsireformatusok.ini.hu

  szerencs_templom01Kérjük ismerõsének, barátjának mondja el, hogy beindult a szerencsi reformátusok internetes portálja. A portál 2005. október 7-én indult, és még a kezdõ lépéseket teszi, de folyamatosan bõvülni fog. Jó lenne, ha ötletével támogatna bennünket, ha bármi észrevétele van, akkor kérem a szerencsireformatusok@mailbox.hu e-mail-en jelezze.

 Manapság sokan használnak Internetet otthonukban. Sajnos egyházunknek nem erõssége, hogy a gyülekezetek többsége Internetes Weboldalt üzemeltet. A hetekben ezen a statisztikán is sikerült javítani. :-)

  Sokaknak okoz örömet, hogy gyülekezetük híreirõl, alkalmairól, ifjúsági közösségeirõl kap friss információkat. Illetve képeket tekinthet meg templomunkról, valamint lehetõség szerint a híreinket is igyekszünk képekkel megjeleníteni.szerencs_templom02

  Várjuk javaslataikat, ötleteiket, észrevételeiket a honlappal kapcsolatban a szerencsireformatusok@mailbox.hu címre.

www.szerencsireformatusok.ini.hu

 

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.
rss

Napi lelki táplálék

Az igazságra és csakis az igazságra törekedj, hogy életben maradj, és megtarthasd birtokodban azt a földet, amelyet Istened, az Úr ad neked. 5Móz 16,20

1Móz 30,1–24

Isten Jákób számára elkészített áldásai megsokszorozódtak, hiszen nemcsak Lea és Ráhel, hanem Bilha és Zilpa életében is áldássá lettek. 

tovább

(32) „…felnő és nagyobb lesz minden veteménynél…” (Márk 4,30–34)

KICSI KEZDET, ÁLDOTT BETELJESEDÉS.

– 1. Jézus példázatban szólt tanítványaihoz (30). Őnekik Jézus meg is magyarázta a képet, a történetet, ezáltal pontosan megértették a példázatot, az pedig még inkább megvilágította számukra Jézus igehirdetésének üzenetét (33–34).

tovább

LUKÁCS 11,9–13 - Isten Lelke gondoskodik a sikeres kommunikációról

Isten akkor nem utasít el kéréseket? Ez nem túlzás? Hányszor éltem már meg, hogy Isten mintha nem hallotta volna meg a kéréseimet. Ezért csalódott voltam. De ezekben a helyzetekben mindig növekedtem a hitben. 

tovább

2017. június 1. csütörtök

Hogyan legeltet Isten?

Én legeltetem juhaimat, és én keresek nekik pihenőhelyet - így szól az én Uram, az ÚR. Az elveszettet megkeresem, az eltévedtet visszaterelem, a sérültet bekötözöm, a gyengét erősítem, a kövérre és az erősre vigyázok; úgy legeltetem őket, ahogy kell. (Ez 34,15-16)

tovább

Nádasdi Éva: Zsoltár

Tele van az élet jóval: kenyérrel, tisztával, sóval.

Adjál, Uram, menedéket, adjál, Uram, tisztább létet.
Adjál, Uram, nyugodalmat, vándornak, hogy vándorolhat,
éhezőnek adjál étket, s töröljél el minden vétket.

tovább